ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ - Analyst.gr - Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ

Print Friendly

ΕΙΚΟΝΑ - στείλτε μας το άρθρο σας

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Η επιτυχία της σελίδας Analyst.gr, πιστεύουμε ότι βασίζεται κυρίως στην επιχειρηματολογία και στην έρευνα των συντακτών της, στην προσπάθειά μας δηλαδή να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την υποκειμενική προκατάληψη και ταυτόχρονα να αναδείξουμε την βαθύτερη γνώση των πραγμάτων, χωρίς να θεωρούμε φυσικά πως το επιτυγχάνουμε πάντοτε.

Στα πλαίσια αυτά, οι αναγνώστες μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν με σχόλια και προσωπικά μηνύματα που πολλές φορές είναι τόσο εύστοχα που μας αναγκάζουν να αναρωτηθούμε γιατί να μην προβάλλονται οι απόψεις τους ευρύτερα.

Εκτιμούμε βαθύτατα το ότι η επισκεψιμότητα διακατέχεται από υψηλό δείκτη πιστότητας (δεν χάνουμε εύκολα αναγνώστες, αντίθετα κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους σε βάθος χρόνου). Επομένως και εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε πως αξίζουμε αυτήν την αφοσίωση, προωθώντας άρθρα – αναλύσεις που εκφράζουν την κουλτούρα της ιστοσελίδας (και σε συχνότητα που δεν θα οδηγεί σε «βομβαρδισμό» πληροφοριών, κατά τον κανόνα που ακολουθούν τα δημοφιλή ΜΜΕ). Επιλέγουμε και τηρούμε τη ρήση «λίγα και καλά», σεβόμενοι το βαθμό που μπορεί ένας άνθρωπος να απορροφήσει με το σωστό τρόπο τις πληροφορίες που δέχεται.

ICON - δεκτό άρθρο 2Στα πλαίσια αυτά, θα πρέπει να ζητήσουμε τη κατανόηση των συγγραφέων για τη περίπτωση που δεν αναρτηθεί κάποιο άρθρο που θα μας αποσταλεί. Φυσικά θα ενημερώσουμε αναλυτικά το λόγο (-ους) που κατά την άποψή μας το άρθρο δεν είναι ακόμη έτοιμο προς ανάρτηση. Θα χαρούμε πολύ, να ορίσουμε με σχετική ακρίβεια τις αλλαγές-προσθήκες που θεωρούμε ως απαραίτητες.

Είναι αυτονόητο πως κανένα άρθρο – ανάλυση δεν είναι κατά βάση κακό, ιδίως στη περίπτωση που συντάσσεται με ειλικρινή σκοπό τη προσφορά στην ελληνική και όχι μόνο κοινωνία. Εμείς απλούστατα έχουμε υποχρέωση να επιλέξουμε βάσει της από κοινού διαμορφούμενης κουλτούρας που αναπτύσσεται μεταξύ ημών και των αναγνωστών μας, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Analyst.gr.

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο που απαιτεί η έρευνα, η σκέψη και η σύνταξη ενός κειμένου, είμαστε πρόθυμοι (μα και υποχρεωμένοι) να ανταποδώσουμε στο βαθμό που μας επιτρέπεται, προβάλλοντας και προωθώντας την επιχείρηση ή/και τα προϊόντα σας (βιβλία, υπηρεσίες και οτιδήποτε άλλο, πλην ιστοσελίδων ΜΜΕ).

.

Στείλτε μας το άρθρο σας

  • Στείλτε μας το άρθρο σας, ώστε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας (και ιδίως τις γνώσεις) με πάνω από 100.000 συμπολίτες.
  • ICON - γράψιμο, μετάφραση 2Επωφεληθείτε από τα σχόλια και τις προσωπικές παροτρύνσεις εκ μέρους των αναγνωστών, που τόσο έχουν βοηθήσει και εμάς.
  • Στηρίξτε τη προσπάθειά μας για εξεύρεση λύσεων και ανακάλυψής της αλήθειας σε ποικίλα ζητήματα, που αφορούν όλη την κοινωνία.
  • Προβάλλετε τα προϊόντα/επιχείρησή σας και κερδίστε αναγνώριση σαν συντάκτης τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.
  • Το άρθρο σας μπορεί να κερδίσει την εύνοια των αναγνωστών, της πραγματικής δύναμης αυτής της ιστοσελίδας και να επιλεγεί προς μετάφραση και ανάρτηση στην διεθνή έκδοση του Analyst.gr (Αγγλική γλώσσα).

 .

Για αποστολή του άρθρου σας, e-mail: dv@analyst.gr

/* ]]> */