MEDIA KIT - Analyst.gr - Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές

ΕΙΚΟΝΑ---Analyst.gr-header-new.

Α. Προφίλ Ιστοσελίδας

Το Analyst.gr αποτελεί προϊόν συνεργασίας δύο γενεών, ώστε να μπορέσει να συνδυαστεί η γνώση και η εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία αναλυτών, με τη φρέσκια και δημιουργική σκέψη των νεότερων.

Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι, πως μονάχα η συνεργασία και η συνεργία των αλληλεξαρτώμενων αυτών ηλικιακών ομάδων, θα μπορέσει να δημιουργήσει και να διατηρήσει έναν ιστοχώρο που θα προσφέρει πραγματική γνώση και θα παράγει αντικειμενικό τρόπο σκέψης.

ICON - ερωτηματικόΗ ουσιώδης αναλυτική σκέψη, καθώς και η πραγματική αντικειμενική γνώση, αποτελούν ουσιαστικά το μοναδικό κλειδί για μια ποιοτικότερη ζωή, προστατεύοντάς μας παράλληλα από την άγνοια και την ημιμάθεια, που συχνά μας καθιστά αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Η γνώση και η δυνατότητα για βαθύτερη σκέψη, είναι οι δύο παράγοντες που μας διαχώρισαν άλλωστε από το υπόλοιπο οργανικό βασίλειο, επιτρέποντάς μας ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Η αφιέρωση ελάχιστου χρόνου κάθε μέρα στη μελέτη αξιόλογων άρθρων καθώς και επιλεγμένων βιβλίων, είναι αρκετό για να αλλάξει η ζωή μας ολοκληρωτικά.

.

Σκοπός

Πρωτεύων στόχος μας είναι η παραγωγή άρθρων – αναλύσεων που προσφέρουν στον αναγνώστη βαθιά γνώση και ενδελεχή ενημέρωση σε πυκνή μορφή, θεωρώντας τον χρόνο ως τη μέγιστη μορφή αξίας που διαθέτει ο καθένας μας. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε ο επισκέπτης να μην τον καταναλώνει σε απλές αναπαραγόμενες ειδήσεις. Συμπυκνώνουμε τα περισσότερο επίκαιρα γεγονότα και κατόπιν τα επεξηγούμε – αναλύουμε, ώστε μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο ο αναγνώστης να μπορεί να συλλάβει όσα του είναι απαραίτητα στον κόσμο των οικονομικών, των επενδύσεων και του εμπορίου.

.

Τα μέρη της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα χωρίζεται στα τρία (3) ακόλουθα βασικά μέρη:

  1. Μακρο-οικονομικές & πολιτικο-οικονομικές αναλύσεις: Στόχος μας είναι ο αναγνώστης να κατανοήσει τις διάφορες και ορισμένες φορές πολύπλοκες πτυχές του οικονομικού περιβάλλοντος, ώστε να είναι σε θέση να κρίνει τους κυβερνώντες του τόπου μας αλλά και να μπορεί να προστατευτεί από τυχόν επικίνδυνες χρηματοπιστωτικές συγκυρίες.
  2. Επενδύσεις & Αγορές: Η κατηγορία αυτή παρουσιάζει περιοδικά τις συνθήκες που επικρατούν στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, ενώ μια πρωτοποριακή στήλη εκπαιδεύει με ευφάνταστο τρόπο τους ενδιαφερόμενους σε θέματα επενδυτικά, ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεών τους.
  3. Παραγωγή & Εμπόριο: Το κομμάτι αυτό της ιστοσελίδας, είναι συνδεδεμένο με μια ολόκληρη υπομονάδα, την ExpoHellas.gr, που ως κύριο στόχο έχει την ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τις ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών. Παράλληλα, παράγει και περιοδικές αναλύσεις – μελέτες των κυριότερων εμπορικών αγορών του κόσμου.

Επιπροσθέτως, έχουμε συμπεριλάβει και μια στήλη που αφορά την ψυχολογία, ένα απαραίτητο πεδίο γνώσης που αφορά τόσο τον επαγγελματία, όσο και τον πολίτη γενικότερα.

.

Β. Στοιχεία επισκεψιμότητας & Προφίλ αναγνωστών

Η ιστοσελίδα Analyst.gr, έχει αναπτυχθεί σημαντικά από την ολοκληρωμένη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2014. Ξεκινώντας με 15.000 σταθερούς αναγνώστες, προερχόμενους από το Casss.gr (μια ιστοσελίδα Μακρο-οικονομικών αναλύσεων με σημαντική αναγνώριση), κατάφερε και αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, αγγίζοντας πλέον τους 100.000 μοναδικούς επισκέπτες, καθώς και τις 1.000.000 εμφανίσεις – επίσημα στοιχεία Google Analytics.

Το προφίλ των επισκεπτών μας, χαρακτηρίζεται κυρίως από άτομα που έχουν λάβει υψηλόβαθμη εκπαίδευση και ανήκουν συνήθως στα μέσα και υψηλότερα εισοδηματικά στρώματα.

EXTRA - Alexa demographics

*στοιχεία Alexa, δημόσια προσβάσιμα.

.

Γ. Δυνατότητες προβολής & τιμοκατάλογος

Η ιστοσελίδα Analyst.gr, προσφέρει ποικιλόμορφες δυνατότητες προβολής, προάγοντας τη δική σας επιχείρηση σε ένα περιβάλλον που σέβεται και εσάς, αλλά ταυτόχρονα και τον αναγνώστη, ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος.

ICON - στόχοςΔίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν την αμφίδρομη σχέση, καθώς οι αναγνώστες μας χαρακτηρίζονται από πρόσωπα που είναι σε θέση να κρίνουν χωρίς παρεμβολές τι προϊόντα τους ενδιαφέρουν. Ως εκ τούτου, η προώθηση της επιχείρησης σας, γίνεται με τέτοιο τρόπο που να κερδίζετε πραγματική και μακροπρόθεσμη αξία, χτίζοντας σιγά σιγά εμπιστοσύνη απέναντι στα προϊόντα σας.

Η πολιτική τιμολόγησης κινείται βάση προσαρμοσμένων αναγκών ενώ δίνεται η δυνατότητα στον διαφημιζόμενο να παρακολουθεί και να ελέγχει την απόδοση της προβολής (Dfp Google).

.

  • Τα βασικά μεγέθη των Banner είναι τα εξής:

Τιμοκατάλογος

*Οι αρίθμηση των banner είναι από πάνω προς τα κάτω με τη σειρά (όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα).
Η τιμή είναι ανά 1,000 Pageviews/εμφανίσεις.
**Οι τιμές είναι πλέον ΦΠΑ.

 .

Σημειώσεις:

  1. Για video-audio banner ο τιμοκατάλογος διαφέρει λόγω της επιβάρυνσης στην φόρτωση της ιστοσελίδας.
  2. Ειδικά banner (στα πλάγια της ιστοσελίδας και μέσα στο κείμενο {footer} έχουν ειδική χρέωση).
  3. Ειδικές εκπτώσεις για διαφημιστικές καμπάνιες 3, 6, 12 μηνών.

.

Δ. Διαφημιστείτε

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο email: dv@analyst.gr ή στο τηλέφωνο 210 – 66 27 711.

ή αφήνοντας το μήνυμά σας στη παρακάτω φόρμα.

.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Ονομα Εταιρίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

/* ]]> */