Όροι χρήσης – The Analyst

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μας (www.analyst.gr) θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την επίσκεψη ή χρήση των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που διαφωνεί με μέρος αυτών, να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και σελίδων αυτών. Διαφορετικά, αποδέχεται τους όρους χρήσης και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι παραπάνω όροι ισχύουν και περιλαμβάνουν το σύνολο του περιεχομένου και των σελίδων της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα http://www.analyst.gr (εφεξής για λόγους συντομίας η Ιστοσελίδα),  έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή τους όρους χρήσης της, οι δε χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και σε περίπτωση που συνεχίζουν την χρήση των σελίδων και υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Διαφορετικά, οφείλουν να μην κάνουν χρήση της Ιστοσελίδας γενικότερα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας, στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά (αλλά όχι περιοριστικά) των κειμένων, ειδήσεων, αναλύσεων, και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ επέκτασιν, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς έγγραφη άδεια από τους δικαιούχους της Ιστοσελίδας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση-αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε προσωπικό υπολογιστή και για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να γίνεται χρήση των εμπορικών σημάτων, εμπορικών τίτλων ή των τίτλων διαφόρων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, με τρόπο που να δημιουργεί την εντύπωση ότι τα σήματα και οι τίτλοι αυτοί ανήκουν σε πρόσωπο διαφορετικό της Ιστοσελίδας ή πως συνδέονται με αυτό ή πως χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεση της Ιστοσελίδας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης / χρήστης της Ιστοσελίδας είναι υποχρεωμένος αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις  του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, αφετέρου να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Επιπλέον, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια και ευγενικά. Οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

ΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η Ιστοσελίδα, χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί και κατ’ επέκτασιν να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να είναι ακριβής. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της Ιστοσελίδας για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη. Η Ιστοσελίδα, σε καμία περίπτωση, δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή υπηρεσιών και περιεχομένου, ούτε και την έλλειψη «ιών».

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το συνολικό περιεχόμενο της Ιστοσελίδας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση ή συμβουλή για διενέργεια οποιασδήποτε πράξης. Καμία από τις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ιστοχώρο δεν αποτελεί υποκίνηση προσφοράς για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε νομίσματος, προϊόντος ή χρηματοπιστωτικού μέσου ή συμμετοχή σε επενδύσεις, ή σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη στρατηγική εμπορικών συναλλαγών.

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ EMAIL SERVICES

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων ιστοχώρων, όπου παραπέμπεται ο επισκέπτης / χρήστης μέσω «δεσμών», hyperlinks ή banner. Πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από αυτά, ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων ιστοχώρων.

Η υπηρεσία e-mail service-newsletter, με την αποστολή κειμένων, άρθρων και λοιπού περιεχομένου, σε καμία περίπτωση δεν δίνει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του περιεχομένου αυτού στους παραλήπτες του υλικού. Το περιεχόμενο αυτό διέπεται κανονικά από τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας που περιγράφτηκαν παραπάνω.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ). Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Κάνοντας χρήση της Ιστοσελίδας μας, ο επισκέπτης / χρήστης συμφωνεί ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του ιστοχώρου μας οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής δική του παράβαση, αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρευρεθεί στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την Ιστοσελίδα μας στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωση ή άλλης δαπάνη.

COOKIES

Η Ιστοσελίδα δύναται να κάνει χρήση «cookies» ή παρόμοιου τύπου ηλεκτρονικά εργαλεία για να συλλέγει πληροφορίες, με σκοπό την βελτίωση της χρηστικότητας των υπηρεσιών της.