Με ένα click σας φέρνουν τα εκλεκτότερα προϊόντα του Έλληνα παραγωγού – Σελίδα 2 – The Analyst
ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Με ένα click σας φέρνουν τα εκλεκτότερα προϊόντα του Έλληνα παραγωγού

Greek & Yummy Εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης

.

greek-and-yummy-logo

.

Ελλάδα, Ελληνικά προϊόντα, παρθένα φύση, μοναδικά τοπία, ήλιος, γαλάζια νερά, ανόθευτες γεύσεις, γι’ αυτό Greek. Νοστιμιές, ξεχασμένες γεύσεις, μικροί παραγωγοί, μοναδικά προϊόντα, ελληνική παράδοση, απόλαυση, λιχουδιές, γι’ αυτό Yummy!! Αυτό είναι το σύνθημα της Greek & Yummy που έχει ως όραμα να προωθήσει τα εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης στον Έλληνα καταναλωτή αλλά και στο εξωτερικό.

Επενδύουν σε παραγωγούς που έχουν παραμείνει πιστοί στις παραδοσιακές αγνές γεύσεις και παράγουν ποιοτικά προϊόντα τα οποία κρίνονται και επιλέγονται με βάση την αξία τους στις αρχές που έχει θέσει η Greek & Yummy. Με μια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει από ελαιόλαδα, μέλι και οίνους μέχρι ζυμαρικά, θαλασσινά και αρωματικά φυτά και βότανα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το portal εκείνο που αναδεικνύει τους μικρούς παραγωγούς και τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Επίσης δίνει βαρύτητα στα βιολογικά προϊόντα από τα οποία και παρουσιάζει μια πλειάδα ετικετών. Εκτός από λιανική έχει την δυνατότητα να προμηθεύει και καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων σε τιμές χονδρικής γι’ αυτό και βρίσκουμε τα προϊόντα της σε πολλά απ’ αυτά.

greekandyummy.gr/

facebook.com/GreekAndYummy

 .

botilia.gr Εκπληκτικά Ελληνικά Κρασιά

botilia2

Αν συγκαταλέγεστε μεταξύ εκείνων που την «ψάχνουν» λίγο περισσότερο από το μέσο όρο, αναφορικά με τι κρασί θα συνοδεύσετε ένα δείπνο ή την ποικιλία των αγαπημένων σας τυριών, τότε θα γίνετε σίγουρα μόνιμος επισκέπτης του botilia.gr αφού συλλέγει για σας σπάνιαδυσεύρετα και συχνά συλλεκτικά κρασιά και σας τα προσφέρει σε τιμές οινοποιείου. Επειδή όπως είναι λογικό οι ποσότητες είναι περιορισμένες και διατίθενται για λίγες μέρες είναι απαραίτητη η γρήγορη επιλογή και η συνεχής επαφή σας με το portal.

Παράλληλα η ομάδα του botilia.gr πραγματοποιεί εβδομαδιαίες δοκιμές γευσιγνωσίας ώστε να προτείνει τα κρασιά εκείνα που πληρούν τις προϋποθέσεις και τις αρχές που έχει θέσει. Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό πετυχαίνει να επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο τις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες οι οποίες επανέρχονται δειλά στο προσκήνιο αν και ακόμα δεν είναι ευρύτερα γνωστές. Ουσιαστικά αποτελεί τον δίαυλο ανάμεσα στο ελληνικό οινοποιείο και τον καθημερινό λάτρη του κρασιού που μέχρι τώρα δεν είχε την δυνατότητα να προμηθευτεί τέτοιου είδους προϊόν.

Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να ανακαλύψετε το επόμενο αγαπημένο σας κρασί μαζί με τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα το συνοδεύουν δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την ομάδα του botilia.gr

botilia.gr/

twitter.com/botiliagr

facebook.com/botilia.gr

 .  

greatfood.gr We have it, it’s great

 

greatfood.gr_

.

Ξεκάθαρος στόχος των δημιουργών του greatfood.gr είναι η συμβολή τους στο πέρασμα από τον δυτικό τρόπο διατροφής που ενστερνίστηκε ο έλληνας τις τελευταίες δεκαετίες στον απόλυτα δικό μας, Μεσογειακό. Στην ισορροπημένη διατροφή δηλαδή, πλήρης θρεπτικών συστατικών και αποτελούμενη πάντα από φρέσκες και εποχιακές πρώτες ύλες τις οποίες απλόχερα μας προσφέρει η φύση σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου.

Έτσι, επιλέγουν με προσοχή τα προϊόντα που προσφέρουν στο e-shop, τα οποία προέρχονται από έλληνες μικρούς παραγωγούς οι οποίοι αν και δημιουργούν υψηλής ποιότητας προϊόντα δεν έχουν πρόσβαση στη μαζική αγορά μέσω των αλυσίδων λιανικής πώλησης. Στα ηλεκτρονικά «ράφια» του greatfood.gr θα βρείτε πάνω από 150 προϊόντα, εύχρηστα κατηγοριοποιημένα και με διαδικασία παραγγελίας απλή, γρήγορη και ασφαλή.  Θα βρείτε επίσης προτάσεις με συνταγές φτιαγμένες από τα προϊόντα που διατίθενται αλλά και blog με προτάσεις και απόψεις γύρω από την υγιεινή και την Μεσογειακή διατροφή που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την σημαντικότητά τους για τη ζωή μας. Όπως λέει και το σλόγκαν τους: Το ‘χουμεΕίναι καλό!

greatfood.gr/

twitter.com/greatfoodgr

facebook.com/pages/Greatfood/

 .

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψή μου να μην σημειώσω πως οι παραπάνω προσπάθειες που αναπτύχθηκαν δεν είναι και οι μοναδικές που έχουν ως στόχο την προώθηση αποκλειστικά ελληνικών προϊόντων μέσω του διαδικτύου. ‘Έτσι μπορούμε ενδεικτικά να αναφέρουμε και τις εξής:

.

GREECE and GRAPES :  ηλεκτρονική κάβα με προϊόντα μόνο του ελληνικού αμπελώνα.

e-bloko.gr : Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

greek-e-foodmarket.com :  Ελληνικά προϊόντα on line, Αξεπέραστης Ποιότητας και Γεύσης.

welovegreekfood.com : Delicious Local Treasures.

greek-e-shop.gr : Ηλεκτρονική αγορά Ελληνικών προϊόντων διατροφής με έμφαση στα παράδοση και τους παραγωγούς.

.

.

.

Expo-Hellas-final-logo-with-subtitle1


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Discover more from The Analyst

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading